Full 1 - másolat
Rose Implant Center - Esztergom
Fogászati kezelések a legkorszerűbb eljárásokkal
Full 1 - másolat
Full 1
Rose Implant Center - Esztergom
Fogászati kezelések a legkorszerűbb eljárásokkal
Full 1
previous arrow
next arrow

Szolgáltatásaink

Fogbeültetés

Bár Magyarországon körülbelül 1990. óta elterjedt a beültetett fogpótlás alkalmazása, a gyakran kétes minőségű, nem körültekintően megtervezett fogpótlások miatt kevés sikerrel. Fogászatunkon több gyártó által forgalmazott, kizárólag csúcs minőségű implantátumokat használunk. Ezek a gyártók csak olyan fogorvosoknak engedik termékeik használatát, akik rendszeresen részt vesznek a nemzeti és nemzetközi továbbképzési tanfolyamokon.

Esztétikai fogászati kezelések

Elszíneződések, fogak közötti rések, szabálytalan helyzetű fogak, fogfejlődési rendellenességek, csorbult fogak korrigálására vagy akár élpótlás - mindenre kínálunk megoldást! Fogászati esztétikai szolgáltatásaink tartalmazzák a következőket: fogpótlás, láthatatlan fogszabályozás, foglapocskák és direkt héj felhelyezése, fogfehérítés.

Kizárólag a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk!

Lézerfogászat

A modern fogászati rendelő elengedhetetlen tartozéka a fogászati lézerkészülék. A lézerfény magas energiatartalmának köszönhetően biostimulatív hatású, vagyis a csontlebontás helyett a csontépítő hatást stimulálja. A fogászati lézer alkalmazható a fogágybetegségek gyógyításában, a gyökérkezelésben, a fogfehérítésben.

Csontpótlás

Sokunknak szüksége van fogbeültetésre, mégis számos esetben elutasítást kapunk, hivatkozva arra, hogy nincs elegendő csontunk, melybe az implantátum beágyazódhatna. Ilyenkor csontpótló eljárást alkalmazunk, mely fogágybetegségeknél, meglazult fogaknál, csontkárosodásnál, daganatok, ciszták, foggyökér eltávolítása után is indokolt lehet

Fogfehérítés

Fogfehérítés lézerrel is! A fogon lévő foltokat hagyományos módon csak úgy lehet megszüntetni, ha a fogorvos fogszínű tömőanyaggal tömi be ezeket. A diódalézer az egyetlen, amely a foltokat pár perc alatt kifehéríti fúrás és tömés nélkül, véglegesen.

Gyermekfogászat

Kis Pácienseinknek különösen nagy türelmet szentelünk, hiszen az egész életükre kihatással lehet az első találkozás és kezelés. Ezért is alkalmazzuk esetükben sok kezelésnél a fájdalommentes fogászati lézert. Amennyiben csillapíthatatlan félelme van a gyermeknek, úgy indokolt esetben altatással könnyítjük számukra a fogászati beavatkozásokat.

Fogorvosaink

Dr. Memari Masoud

fogorvos, szájsebész

Név: Dr. Memari Masoud
Beosztás: vezető fogszakorvos, implantológia
Nyelvismeret: magyar, angol, német, farszi, török
Végzettség: SOTE Fogszakorvos
Főbb területei:  MED3d műtét nélküli fogbeültetés, nagy mértékű csontpótlás, mikrosebészet, lézersebészet.

Dr. Abedi Rana

esztétikai fogorvos, fogszabályozás

Név: Dr. Abedi Rana
Beosztás: esztétikai fogorvos,  láthatatlan fogszabályozós fogorvos, lézeres fogorvos
Nyelvismeret: magyar, angol, farszi
Végzettség: SOTE fogszakorvos
 Főbb területei:  láthatatlan fogszabályozás, foglapocskák, héjak, kerámia tömések, koronák, lézerfogászat, fogfehérítés, esztétikai, fogmegtartó kezelések, gyermekfogászat.

Hol talál minket?

Fogorvosi rendelőnk Esztergom város főterén található a belvárosában, kényelmesen megközelíthető helyen.

A rendelő a földszinten helyezkedik el.

Nyitva tartás

Hétfő - Csütörtök: 8:00 - 18:30
(Telefonon 17:30-ig)
Péntek: 8:00 - 14:00

Rendelőnk címe

Cím: Esztergom, Széchenyi István tér 8. fsz. 2.
Telefon: +36 1 999 6199
Email: info@roseimplantcenter.hu